Wie zijn wij?

Welkom! Leuk dat je onze website bezoekt. Je kunt bij ons voor allerlei vormen van fotografie en video terecht. We houden ervan om lekker creatief bezig te zijn en gaan graag de uitdaging aan om een mooie fotoserie of video neer te zetten. Sinds 2017 is BTBfotografie officieel een bedrijf. Waar onze werkzaamheden startte met voornamelijk fotojournalistiek en nieuwsvideo's te maken zijn we inmiddels uitgegroeid tot (bijna)alleskunners! Omdat niks ons te gek is gaan we graag het gesprek aan om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Zeker als je opdracht niet bij onze diensten te vinden is. Hieronder lees je kort over wie wij zijn!

Boudewijn Bos

Travel Blogger
Hoi! Leuk dat je onze website bezoekt. Cheryl en ik hebben allebei een passie voor fotografie en videoproductie. Bij mij begon het avontuur al toen ik tien jaar oud was! Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt toen ik sirenes hoorde. Daar waar de hulpdiensten met spoed door de stad scheurden, reed ik erachteraan om het nieuws vast te leggen. Ik kwam in contact met de oprichter van 112Fryslan.nl en hij gaf mij de kans om verder te groeien. De jaren volgde. 

In 2016 ben ik afgestudeerd en heb ik mijn MBO-4 diploma journalistiek&fotografie behaald! Tijdens de opleiding heb ik ontzettend veel mogen leren, op school maar ook in de praktijk. Stages opende mijn ogen, ik leerde veel nieuwe technieken die we nog altijd toepassen en ontdekte de schoonheid van het werken in de studio. Niet lang na de opleiding leerden Cheryl en ik elkaar kennen. We besloten onze werkzaamheden uit te breiden en dat is gelukt. We schreven ons in bij de KVK en mogen al sinds 2017 veel mensen blij maken met fantastische foto's en video's. En die blijdschap en tevreden gezichten maakt mijn dag goed!

Cheryl ten Brug

Travel Blogger
Hallo! Cheryl hier. Toen ik mijn eerste camera kocht in 2010, wist ik nog niet wat mij allemaal te wachten stond. Wie had dat gedacht dat ik zeven jaar later een eigen bedrijf kon starten in de fotografie! Bij mij begon het hobbymatig en in 2016 startte ik, net als Boudewijn al wat jaren eerder, met het fotograferen van hulpdiensten en incidenten. Het werk van de mensen vind ik prachtig om te zien. Net als de voertuigen. 

Maar ik wist dat er veel meer uit te halen was. En dat werd al snel duidelijk tijdens mijn opleiding op de Fotovakschool in Apeldoorn. Ik leerde veel nieuwe technieken en ontdekte nieuwe interesses in de fotografie. Zo mag ik graag bezig zijn met productfotografie, studiofotografie en nog altijd het nieuws vastleggen.
Copyright © 2024 | KVK: 69001286 |
Disclamer
|
Privacy Policy
|
Algemene Voorwaarden