Bedrijfsfotografie en video

Zakelijke portretten
Zakelijke portretten zijn ontzettend belangrijk wanner u de consument online kennis wilt laten maken met het personeel. Een duidelijke foto met een kort berichtje over de persoon geeft een goede indruk. Wij verzorgen de fotografie graag voor u! Dit kunnen foto's op een buitenlocatie zijn maar ook in de studio. Deze kunnen we gemakkelijk in uw bedrijf opstellen! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Bedrijfsreportages
U heeft een prachtig bedrijf opgezet en daar mag u best trots op zijn! Wij bieden bedrijfsreportages aan om een goede indruk te geven wat er zoal binnen de muren van het bedrijf gebeurt. Denk aan een goede sfeerimpressie, werkende bedrijfsleden en prachtige interieurfoto's. Uiteraard fotograferen we dan ook van buiten en hebben we de mogelijkheid om de drone in te zetten! Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Bedrijfsvideo's
Tijd voor een verfrissend online visitekaartje van uw bedrijf? Denk dan eens aan een mooie bedrijfsvideo. Blink met uw bedrijf uit en laat de consument zien wat u zoal in huis heeft en waarom de consument juist voor uw bedrijf moet kiezen! Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we je wensen en halen we naar boven wat het bedrijf uniek maakt. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Zakelijke opdrachten
Heeft u een andere zakelijke opdracht wat hier niet boven staat? We zijn creatief en denken graag met u mee! 
Fotografie voor Friesland Bouwt 2023
In opdracht van RonOm Vandaag hebben we voor het magazine Friesland Bouwt in 2023 een bijdrage mogen leveren. We zijn bij verschillende bedrijven in het noorden van Nederland aangeschoven en daar portretfoto's geschoten. Daarnaast hebben we bij verschillende bedrijven sfeerfoto's van het bedrijf en de foto's tijdens interviews verzorgd voor het magazine. Interessant en leerzaam! 
Rob Hollander
Rob kwam bij ons met de vraag of we een mooie promotievideo van zijn werk konden maken. Hij treed vaak op in plaatselijke kroegen, op een braderie of zo maar langs de straten. Niet veel later kwam Rob met de vraag om A6 formaat kaarten te ontwerpen. Dus de fotostudio in, ontwerp maken en de kaarten drukken! Een mooi totaalpakket voor Rob!
Franks Fietsbus
In opdracht van Frank hebben we zijn werk als mobiele fietsenmaker vastgelegd. Frank repareert fietsen op locatie, bijvoorbeeld bij mensen voor de deur. Voor een mooie reportage hebben we echter de ruimte gezocht op het platte land.

De keuze qua locatie was voor Frank snel duidelijk: een vervallen voormalige melkfabriek in Elsloo (Friesland). Een duidelijke serie foto's die later terug te vinden zijn op de vernieuwde website van Franks Fietsbus!
Brandweeroefeningen
Wie ons al een tijdje volgt weet dat we veel actief zijn in de wereld van de hulpverleners. Naast onze persfotografie vraagt de brandweer ons ook enkele keer beelden te maken bij grootschalige oefeningen. 

Naast foto's maken we waar kan ook een interessante video. Deze plaatsen we ook op een van onze websites. Bekijk hier enkele voorbeelden van interessante oefeningen. 
Copyright © 2024 | KVK: 69001286 |
Disclamer
|
Privacy Policy
|
Algemene Voorwaarden