STEENWIJK – Vandaag de dag was het tijd voor een toffe fotoshoot! Nee, niet van personen deze keer, maar van een prachtige pick-up truck GMC Sierra.

Even over tienen deze zaterdagmorgen zijn we verzameld en vertrekken we richting de Eeser Boulevard. Een prachtig stuk natuur waar enkele bedrijven gevestigd zitten maar waar grasland de omgeving verder vult.

Deze 290PK sterke 8 cilinder geeft ons vandaag de mogelijkheid een test te doen met fotograferen. Eerst wat mooie plaatjes schieten van de truck zelf, maar dan is het tijd om vanuit de auto foto’s te maken van onze eigen auto, de Audi A3. De laadbak gaat open, klimmen erin en zitten klaar om rij-shots te maken.

Terwijl de chauffeur met een rustig gangetje over de wegen rijdt, is het aan ons de taak om vanuit de laadbak foto’s te maken van de Audi. Een pittig klusje! We willen er een mooi effect uithalen waarbij de gehele foto onscherp is, behalve de Audi die op dezelfde snelheid volgt. Zie hieronder onze resultaten, binnenkort nog maar eens oefenen en finetunen!

#

Comments are closed