Een dag ‘into the wild’, letterlijk! We trekken van het hoge noorden, zuidwaarts richting Hilvarenbeek. Voor velen klinkt Beekse Bergen bekender, naam van het dierenparadijs.

Eerst een toffe wandeling door het grote park, maar de dag zit er nog niet op: rondom het park is het mogelijk met eigen auto een stap dichterbij de dieren te komen. We leggen de safari route af wat de geweldige gelegenheid geeft de dieren enkele meters van de camera vandaan vast te leggen.

Heuveltje op, heuveltje af en zo kom je verdwaalde Chita’s tegen. Struisvogels besluiten de weg te blokkeren voor de auto’s en laten zich graag even op de foto zetten. Nee, dan kun je verderop je auto nog laten wassen door de giraffen. Met hun ruwe tong likken ze over de auto en dat klinkt natuurlijk ontzettend grappig en is een toffe ervaring, maar pas op! “Dit kan flinke schade opleveren”, aldus een bord enkele meters voor de reusachtige langnekken.

Kortom biedt het park voor jong en oud veel bekijks en is er veel te leren in het park. Bekijk hieronder enkele beelden die we tijdens ons avontuur geschoten hebben!

#

Comments are closed