Diensten

Evenementen

Waar is dat feestje?

Tijdens evenementen zijn we regelmatig aanwezig om toffe beelden en sfeerimpressies te maken! Soms in opdracht, soms in vrije tijd, soms voor de media. Dit varieerd van vette tentfeesten tot evenementen in de stad of dorpsfeesten. 

Daarnaast zijn we ook beschikbaar als fotograaf op besloten feesten en evenementen. Denk aan bijzondere verjaardagen, bedrijfsfeesten of het vieren van een (huwelijks)jubileum.

Bekijk hier ons evenementen portfolio!

Fotoshoots op locatie!

Op locatie fotograferen is prachtig! Ons favoriete moment van de dag is het gouden uur. Onze stijl van fotograferen op locatie is zo puur mogelijk. We houden van frisse en heldere foto's. 

Er is altijd van alles mogelijk. Denk aan shoots in de natuur, stoere locaties of juist op zakelijke plekken. 

Bekijk hier ons studio portfolio!

Fotoshoots

Bruiloft

De mooiste dag van jullie leven!

Hulde, jullie gaan trouwen! Dat betekent veel voorbereiding, de juiste mensen om je heen en niet onbelangrijk: een fotograaf aanschrijven! 

Onze style van fotograferen op bruiloften is zo natuurlijk mogelijk. Lichte foto's, geen gekke filters of bijzondere nabewerkingen. We bieden een ruime hoeveelheid foto's van begin tot eind van de dag. Van het kleden tot en met het feest. 

Bekijk hier ons bruiloft portfolio!

In de studio

Bekijk hier ons studiowerk! Niks is te gek bij ons: we kunnen de studio omtoveren tot een mooie en bijzondere setting of juist rustig houden.

Wist je dat we ook op locatie kunnen komen met de studio? We kunnen alles gemakkelijk inladen en naar je toe komen. Ideaal voor schoolfotografie, tijdens bruiloften, als er veel collega's op de foto gezet worden en noem maar op. 

Bekijk hier ons studiofotografie portfolio!

Studio fotografie

Drone video & foto

Een kijkje van boven!

Nederland is prachtig van boven! Niet alleen de natuur maar ook de infrastructuur, gebouwen, woningen of bepaalde architectuur. Een kijkje van bovenaf geeft een totaal ander beeld dan vanaf de grond. 

Een mooie foto voor aan de wand, inspectie van daken of overzichtsfoto's bijvoorbeeld het wegennet in Nederland: voor ons is niks te gek. Videobeelden vanuit de lucht zijn vaak ook een goede toevoeging. We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden!

Bekijk hier ons drone portfolio!

3...2...1... actie!

Tijd voor een mooie bedrijfsvideo? Of juist een mooie reportage van de werkzaamheden binnen je bedrijf? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

We brengen het bedrijf, personeel en de werkzaamheden overzichtelijk in beeld om je klanten een goed beeld te geven. Er is veel mogelijk in zowel het maken van de beelden/foto's als in de nabewerking. Daarom komen we graag eens op gesprek!

Als band of individuele zanger/zangeres graag een poromotievideo of reportage? Ook daarvoor hebben we veel opties.

Bekijk hier ons bedrijfsfotografie portfolio!

Bedrijfsfotografie en video

Vastgoed fotografie

Te koop, te huur, verkocht

Gaat je huis in de verkoop? Dan vraagt de advertentie om duidelijke en overzichtelijke foto's van de woning of je bedrijfspand. Naast het fotograferen van het pand geven we graag advies om de foto's zo goed mogelijk in te vullen. 

Naast foto's zijn video's ook helemaal van de tijd van nu. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken, zodat we je potentiële koper een goede indruk van het pand kunnen geven.

Bekijk hier ons woningfotografie portfolio!
Copyright © 2024 | KVK: 69001286 |
Disclamer
|
Privacy Policy
|
Algemene Voorwaarden