Welkom bij BTBfotografie! Wij zijn een jong team en staan klaar om jouw wens vast te leggen! Van fotoshoot tot zakelijk portret en van persfotografie tot evenementen. Bekijk onze albums en stel gerust al je vragen!

-

Woningfotografie
2H4A8382-2
Bedrijfsreportage
Portretfotografie
Evenementen fotografie

"Fotografie is te gek! Je maakt zoveel geweldige dingen mee. Elke klus is een nieuwe uitdaging die we volledig aangaan. We kennen geen nee en kijken kritisch, en nog eens en nog eens, voordat we tevreden zijn."

Boudewijn Bos & Cheryl ten Brug - fotografen

Wij zijn Cheryl ten Brug en Boudewijn Bos. Al menig jaren fotograferen wij met veel plezier en hebben in 2017 ons bedrijfje gestart. Naast de diensten die we op deze pagina genoemd hebben, fotograferen wij ook voor particulieren. Stuur ons voor meer informatie even een berichtje!

Onze werkzaamheden

Bedrijfsreportage

Tijd voor een duidelijke en pakkende video of fotoreportage van uw bedrijf? Wij scheppen een duidelijk beeld voor uw consument!

Portretfotografie

Niks is zo belangrijk als een goede portretfoto. Voor werk, portfolio of andere doeleinden. Zowel op locatie als in de studio schieten wij prachtige portretfoto’s. 

Woningfotografie

Beeld is de belangrijkste eerste indruk bij de aankoop van een andere woning. Wij leggen uw woning in foto’s en bewegend beeld vast voor de verkoop!

Evenementen

Binnenkort een evenement? Geweldig om op terug te kijken natuurlijk! Wij leggen als team het evenement vast in foto’s en/of video’s.

Neem vrijblijvend contact op voor meer mogelijkheden

Bekijk hieronder vrij werk van ons!

volg ons op social media

Copyright © 2020 | BTBfotografie | KVK: 69001286 |  Disclaimer | Privacy Policy